Find nemt gaver på nettet

Nem gave på nettet?
Find en nem billig gave
Når man snakker om gaver, der bestilles på internettet og sendes til en person, man kender, er det svært at komme uden om gaver som fx vin, chokolade og blomster.

Men der er masser af andre ting, man kan give i gave, og der kommer flere og flere tiltag på internettet, hvor man kan bestille mange forskellige ting, der sendes med posten til modtageren.

Vi har fundet frem til nogle af de mest kendte og almindelige udbydere af online gavehandel, og giver dig her en nem lille guide, så du selv kan shoppe løs, når en person i din omgangskreds skal forkæles.

Med en massiv reklameindsats på tv og i andre medier er det svært at komme udenom Interflora, der sender gaver til destinationer over hele verden.

Hos Interflora kan du typisk bestille vin, chokolade, blomster, dekorationer, specialiteter og ting, der kan anvendes til begravelser.

Du bestiller via hjemmesiden www.interflora.dk, og der er levering fra dag til dag.
Leveringsbetingelserne er enkle og fair. Bor du i en af de største danske byer, kan bestillinger indtil kl. 12 på hverdage leveres samme dag.

I mindre byer og landområder kan det være nødvendigt at bestille før kl. 12 for at få levering samme dag.

På lørdage skal bestillingen som hovedregel afgives inden kl. 10 for at ordren kan effektueres samme dag.
Interflora accepterer flg. kort: Dankort, Visa, Master, Visa Electron, American Express og Diners.

Bemærk:
Ved kortbetaling hæves beløbet først 4 kalenderdage efter leveringsdato. Alle kortbetalinger bliver dog hævet senest 20 kalenderdage efter bestillingsdato.

Se meget mere på www.interflora.dk

Der er masser af andre steder på internettet, hvor du kan shoppe gaver, og det behøver ikke kun begrænse sig til blomster, vin og lignende.

På webstederne www.nemmegaver.dk og www.denpersonligegave.dk kan du finde et bredt udvalg af gaver, og vi kigger her nærmere på de to siders muligheder:

På nemmegaver.dk kan du finde fire overordnede kategorier af gaver: ”Til ham”, ”til hende”, ”til drengen” og ”til pigen.”
Klikker du på en af disse kategorier, får du en lang liste af gaveforslag, og der er masser af spændende ting, du kan shoppe.

Vælger du fx kategorien ”til ham”, finder du alt fra digitalkameraer til eksklusive fyldepenne.
I kategorien ”til ham” finder man ca. 80 forskellige varer, heriblandt den såkaldte ”Smartbox”.
Smartboxen er et initiativ, der er kommet på markedet efter en større efterspørgsel på såkaldte oplevelsesgaver. Dvs., at en Smartbox fx kan indeholde wellness-ophold, gavekort til de 25 største attraktioner i København m.m.

Vælger du derimod kategorien ”til hende”, finder du typisk gaver som smykker, ure, sengetøj og igen Smartboxes.
Disse Smartboxes i denne kategori kan fx indeholde gavekort til brunch med mousserende vine for to personer.

Kig selv løs på adressen www.nemmegaver.dk og find den gave, der passer bedst til formålet.

Som skitseret ovenfor er webstedet www.denpersonligegave.dk også en oplagt mulighed, når du skal shoppe gaver online.
Hos denpersonligegave.dk kan du selv sammensætte gavekurve, hvor du kan blande en masse forskelligt indhold, der er målrettet direkte mod den person, du værdsætter og ønsker at give en gave.

Der er mange ting, du kan blande, fx chokolade, bøger, DVD’er, øl og vin, hundhalsband m.m.

Du kan enten selv blande en kurv, eller vælge en færdig produktsammensætning, hvor du kan vælge, om det er til hende eller ham, far, mor og baby, fødselsdag og fest osv.

De sammensatte produkter kan fx indeholde følgende: Vælger du kategorien ”til hende” kan du eksempelvis vælge gaven ”Dejlig afslapning”, der indeholder et eksemplar af Eurowoman, hvide rosenblade samt en æterisk olie og sidst men ikke mindst en god portion cashew-nødder, der passer perfekt som tilbehør til øl og vin.

Betingelserne hos denpersonligegave.dk er enkle, og betalingen går som en leg.

Nu har du set, hvor nemt det er at finde gaver på nettet, og du kan købe flere forskellige ting, end man umiddelbart skulle tro. Der kommer hele tiden nye varer og tiltag på internettet, og flere og flere i befolkningen anvender mulighederne for at handle online. Hold dig ikke tilbage, hvis du vil handle gaver nemt og sikkert via nettet – det er nemt, og så sparer du turen rundt i de fysiske butikker – så tilbage er der kun at ønske dig god fornøjelse med gavejagten!

Dette indlæg blev udgivet i Gaver og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.